Welcome to our Blog

The daily Post

Read our Blog

Daniel Fernandes start een inzamelingsactie voor in 2019

Daniel Fernandes start een inzamelingsactie voor zijn race seizoen in 2019, omdat het zeer moeilijk is om een sponsor te krijgen hoopt Daniel toch een klein steun te krijgen elk klein bedrag zou Daniel Fernandes helpen in zijn nieuwe race seizoen in 2019.


Daniel Fernandes 💬

Voor het seizoen 2019 ben ik al bezig om het budget rond te krijgen. ik probeer met behulp van fundraiser Facebook dit voor elkaar te krijgen.

Uw bijdrage zal gebruikt worden voor inschrijvingen van wedstrijden reiskosten naar de wedstrijden in Europa en de benodigde onderdelen en trainingstages.

Ik ben volgend jaar actief in ONK PROCUP 1000.

Helpt u mij volgend seizoen?

 

Link naar fundraiser: Fundraiser 

Daniel Fernandes maakt progressie in ONK PROCUP 1000

TT Assen Daniel Fernandes

Sinds Mei 2018 heeft Daniel de overstap genomen naar een snellere klassen namelijk ONK PROCUP 1000, Daniel Fernandes maakt steeds progressie en gaat steeds sneller rijden.


Vrijdag 19 mei 2018, Daniel zet een tijd neer in de kwalificatie voor plek 22ste en start in de race op rij 8, 22ste plek.

Daniel Fernandes moest achter in beginnen op rij 8, 22ste plek Daniel maakt meteen een goede start en remt zeer laat zodat hij nog veel rijders kan inhalen dit doet hij in de eerste 3 bochten en haakt meteen in de snelle groep aan top 10!, Daniel Fernandes gaat mee met de top 10 en houd het vol in de race.

Daniel Fernandes Purmerend
In de laatste ronde haalt Daniel in de laatste bocht nog in, hij remt zeer laat en kan nog 2 rijders inhalen geeft gas en eindigt de race op plek 9 een zeer goed resultaat.

 

Daniel Fernandes 💬

Blij met de resultaat wij hebben de stap genomen om naar een snellere klassen te gaan om meer te leren wij hebben niet de nieuwste motor of de beste materiaal maar goh wij doen het zeer goed, wij hopen dat wij een hoofdsponsor kunnen krijgen zodat wij een recente motor kunnen aanschaffen dit is nodig om in de top 10 te kunnen blijven.

📸 Fotograaf: Ad Kievit, Wegrace Info.
Foto’s vrij te gebruiken voor media

 

🏆 Daniel Fernandes tweede in Assen

Daniel Fernandes race

Daniel Fernandes begon 27 April met zijn tweede race de eerste kwalificatie had Daniel een P11 en behaalde in de tweede kwalificatie vijfde plek.

⏱️ Daniel Fernandes heeft een ander type band gebruikt hierdoor reageerde de voorvering iets anders dit hebben wij aangepast en Daniel voelde zich meteen goed met de juiste afstelling in de tweede kwalificatie een vijfde plek behaald het was een goed resultaat hierdoor kon Daniel op rij 2 beginnen voorin de race.

🏁 In de race begon Daniel op rij 2, plek 5 zijn start ging niet goed zijn voorwiel kwam iets te hoog en moest zijn gas inhouden hij werd hierdoor ingehaald in de eerste bocht zag Daniel een gat en hij pakte deze meteen hierdoor kwam hij op de 7ste plek en pakte in de tweede lange bocht 4de plek

In de 2de ronde pakte Daniel de leiding dit hield hij 2 rondes vol daarna zakte Daniel naar plek 2 en vervolgens naar plek 3.

🏆 Daniel zat met de snelste rijders voorin deze zaten op een hoog tempo bij elkaar Daniel probeerde nog in de laatste ronde in te halen maar dit lukte niet Daniel ziet de laatste 2 bochten en verhoogde zijn tempo Daniel haalde in de 2de laatste bocht (ramshoek) plek 2 en ziet nu de laatste bocht en remt zeer laat en gaat de bocht in en stond op nummer 1 helaas stond de motor op lage toeren en Daniel geeft gas hierdoor ging de voorwiel zeer hoog en Daniel moest hierdoor doorschakelen en verliest hierdoor snelheid hierdoor werd Daniel in de laatste 4 meter ingehaald en werd 2de plek met 0.040 seconden verschil.

Daniel fernandes motor

Daniel Fernandes 💬

Mijn tweede race dit seizoen dit keer heb ik geen technische problemen gehad en kon meteen met de snelste rijders aanhaken het was een spannende race en zou bijna eerste eindigen ik ben blij met het resultaat ik heb in de laatste ronde de snelste tijd gereden waar ik erg blij mee ben dit te danken aan MotoMaat Snelservice uit Lijnden die aan mijn motor heeft gewerkt!

–> Met Daniel Fernandes in de motorsport? <–

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2

taxi-amsterdam-logov3

klein

 

Fotograaf: Ad Kievit
Foto’s vrij te gebruiken voor media

Daniel Fernandes eerste race in Assen

Evans coolants racing uk
Daniel Fernandes begon 14 April met zijn eerste race de eerste kwalificatie had Daniel een P18 van de 30, Daniel voelde zich nog niet goed met de motor en had pas zijn eerste meters gemaakt in Assen dit jaar.

In de 2de kwalificatie ging het beter en kwam Daniel op P11 zijn tijd kon hij nog verbeteren helaas kwam Daniel nog andere rijders tegen die op een lagere tempo zaten hierdoor verloor Daniel wat tijd maar Daniel voelde zich weer goed met de motor en kwam weer op een goed ritme voor de race.

Daniel Fernandes moest op rij 4 beginnen P11 Daniel begon meteen met een goed start in de 2de bocht kwam Daniel op P2 en pakte later in de 2de ronde de leiding daarna zakte Daniel in de 3de ronde naar P3 en toen begon er technische problemen op te treden en kwam weer een schakel probleem Daniel kwam in de problemen met zijn koppeling deze reageerde niet meer goed en Daniel kon niet meer goed terug schakelen hierdoor heeft Daniel zijn tempo verlaagd om toch zijn race uit te rijden Daniel eindigde 15de plek.

Motomaat Lijnden

Daniel Fernandes

Mijn eerste race begon goed helaas heb ik weer wat technische problemen met de motor onderlopen en heb ik in de race pech gehad ik hoop dat wij deze problemen kunnen verhelpen mijn volgende race is over 2 weken in Assen weer en ik hoop goed te kunnen presteren!

 

–> Met Daniel Fernandes in de motorsport? <–

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2

taxi-amsterdam-logov3

klein

 

Daniel Fernandes klaar voor het nieuwe seizoen

Daniel Fernandes motor

Daniel Fernandes is klaar voor het nieuwe race seizoen in 2018, 25 Maart heeft Daniel Fernandes in België Circuit Zolder zijn eerste meters gemaakt in 2018 het blok is uit elkaar geweest en is hersteld door MotoMaat.

Eerste meters in 2018 ging goed voor Daniel, het was al een tijdje geleden dat Daniel Fernandes voor het laats had gereden met zijn R1 maar Daniel pakte snel zijn ritme op in Zolder en heeft zijn zelfvertrouwen met zijn motor al te pakken, er zijn nog een paar technische problemen die opgelost moeten worden en dan is Daniel klaar voor het nieuwe race seizoen.

 

Daniel Fernandes

Mijn testdag ging goed in Circuit Zolder met Motorsportschool Zolder heel erg blij met het resultaat Ik heb nu een goed gevoel met de motor de afstellingen zijn goed, we moeten enkele technische problemen nog oplossen en we zijn klaar voor de eerste race van dit jaar in Circuit Assen in april!

Daniel Fernandes zijn race kalender:

OW Cup 2018 agenda

 

–> Met Daniel Fernandes in de motorsport? <–

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2

taxi-amsterdam-logov3

klein

Daniel Fernandes in de top 5 Superbikes eindklassement

Daniel Fernandes is 5de plek geëindigd in de ONK Superbike klassen, zo heeft Daniel zijn doel bereikt in zijn eerste jaar in de Superbike klassen, top 5 eindigen in zijn eerste jaar is een goed resultaat geweest nu kijken wie met Daniel Fernandes wilt doorschakelen in de nieuwe race seizoen.

 

Daniel Fernandes:

Na veel tegenslagen heb ik toch mijn doel bereikt top 5 eindigen het had zelf veel beter kunnen worden als wij niet veel pech hadden gehad maar wij hebben veel geleerd in deze nieuwe klassen en wij staan nu sterker voor de volgende seizoen!, nu gaan wij op zoek naar sponsors voor volgend seizoen dit is een van de moeilijkste problemen die wij hebben een nieuwe sponsor is moeilijk te krijgen wij hopen dat wij nieuwe sponsors binnen krijgen en dat onze bestaande sponsors met ons mee gaan volgend seizoen deze kan nog alleen maar beter worden!, ik zeg doorschakelen met je bedrijf alleen ga je snel maar samen komen wij verder!

Daniel Fernandes PurmerendWil je ook DOORSCHAKELEN, je naam op een snelle racemotor vermeldt zien neem dan contact op met Daniel Fernandes over alle mogelijkheden.

E: info@danielfernandes92.eu
W: www.DanielFernandes92.eu

Daniel Fernandes beëindigd race seizoen

Daniel Fernandes marc marquez
Daniel Fernandes beëindigd race seizoen en gaat niet naar zijn laatste race.

Het motorblok heeft schade groter dan gedacht Daniel besloot dus om zijn laatste race niet meer deel te nemen wij moeten al naar onze nieuwe race seizoen kijken dit jaar was voor ons nieuw, Daniel maakte de stap naar de Superbike klassen zijn eerste jaar in de Superbike het begon moeilijk maar midden het seizoen pakte Daniel twee maal eerste plek in Duitsland hiermee pakte hij veel punten en stond 1ste in de klassement samen met een andere rijder die gelijk met punten stond helaas hebben wij toen veel technische problemen gehad aan de motor waardoor wij veel punten mis liepen.

Daniel Fernandes:
Wij hebben wat pech gehad dit jaar de motor heeft dit einde seizoen veel problemen gegeven aan ons het kampioenschap was in zicht in mijn eerste jaar in de Superbike klassen ik was gemotiveerd voor meer overwinningen maar helaas kreeg ik technische problemen aan de motor ik was teleurgesteld het ging net de goede kant op en opeens gaat het helemaal mis.

Wij gaan nu werken aan de nieuwe seizoen deze kan nog alleen maar beter worden wij hopen dat onze sponsors nog in ons geloven en mee gaan, volgend seizoen staan wij sterker en is ons doel kampioen worden!

Daniel Fernandes Racing
Daniel Fernandes in topvorm bij Oschersleben Duitsland.

Video Technify Amsterdam

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=ENklUPxxOiM

–> Met Daniel Fernandes in de motorsport? <–

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

Daniel Fernandes mist ook de volgende race in Assen

r1crossplane engine motorblok

Afgelopen race had Daniel deze moeten overslaan, Daniel was al ruim over zijn race
budget heen en had besloten deze race over te slaan het was de bedoeling dat Daniel
Fernandes de eerst volgende race wel mee zou doen.

Helaas blijkt dat het motorblok open moet wegens een defecte onderdeel in het blok het herstellen zou niet op tijd opgelost worden en Daniel moet de volgende race 23 september ook overslaan.

Daniel Fernandes tt assen ow cup
Daniel Fernandes:

Wij hebben al een hoop pech gehad veel technische problemen vooral, net als Max Verstappen tijdens de race en nu hebben wij het net voor de race het motorblok moet open en gecontroleerd worden en deze moet hersteld worden om weer mee te kunnen doen aan de races. Ik hoop dat het geen groot probleem gaat worden om het te herstellen en hoop mij laatste race wel te kunnen rijden 14 oktober in Assen.

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

 

Daniel Fernandes P5 met defecte motor in Dijon-Prenois

dijon circuit R1 Daniel Fernandes

Afgelopen Donderdag en vrijdag was Daniel Fernandes in Dijon (Frankrijk) voor zijn NK 1000 race.
Voor Daniel Fernandes was het de eerste keer in Dijon en was nog even wennen voor Daniel, Dijon heeft veel blinde bochten met veel hoogte verschillen toch behaalde Daniel een goede kwalificatie als P5, Daniel begon dus op plek 5 in de 2de rij in de race.

In de kwalificatie kwam Daniel achter dat de schakelen van de motor niet helemaal vlot verliep de motor kwam soms niet op zijn versnelling of sprong verder naar de volgende versnelling.

Een teken dat onze versnellingsbak niet goed meer is helaas kunnen wij dit niet vervangen wij moeten het maar doen met deze probleem in de race.

Race 1

Daniel Fernandes maakte niet zijn beste start maar kon gelukkig in de eerste ronde al op plek 3 komen en kwam nog even op plek 2 helaas kon Daniel Fernandes niet door gaan met deze hoog tempo Daniel Fernandes had last van een gladde achterband en moest zijn tempo verlagen en kwam hiermee naar plek 4 in de laatste rondes verliest Daniel nog een plek en eindigt de race op plek 5.

R1 dijon

Race 2

Daniel Fernandes maakt een goede start en pakt meteen de leiding na de eerste ronde zakt Daniel weer naar plek 3 achter de snelle jongens probeert Daniel mee te gaan in de hoog tempo dit hield Daniel 2 rondes nog vol maar helaas verliest Daniel veel snelheid in de rechte stuk door de versnelling problemen en zakt naar plek 4, Daniel kon helaas deze plek niet behouden en zakt weer terug naar plek 5 en eindigt de race weer op plek 5.
scorpion exo 2000 evo air track

Daniel Fernandes:
Wat een mooi ervaring in Dijon een leuke baan om te racen, in de rechte stuk van start finish halen wij 299+ km per uur op onze dashboard wat je bij de meeste circuits net niet haalt en met blinde bochten en veel hoogte verschillen heb ik het erg naar mij zin gehad in Frankrijk.

Ik ben met de resultaat blij, dat ik nog een 5de plek haal met een defecte schakelbak is goed.

Ik heb niet de nieuwste en de beste motor nu hebben wij veel problemen gehad met de motor en hebben wij veel geld geïnvesteerd om nog te kunnen racen helaas krijgen wij steeds nieuwe problemen bij wij zijn all al ruim over onze race budget en moeten dus helaas de volgende race in Oschersleben Duitsland overslaan in Augustus hier hebben wij laatst 2 maal eerste plek behaald een baan waar ik heel erg snel ben.

Onze sponsor bijdrage voor dit jaar was zeer laag en moeten dus een dubbele race overslaan in Duitsland, wij hopen weer terug te zijn in de laatste races in September en Oktober.

daniel fernandes purmerend

Foto’s vrij te gebruiken voor promotie/media gemaakt door Ad Kievit

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

Daniel Fernandes verliest belangrijke punten in Assen

Daniel Fernandes assen technify
Afgelopen Zaterdag was Daniel Fernandes in Assen voor zijn NK 1000 race.

Een DNF kreeg Daniel Fernandes geen punten gemaakt het ging zeer goed en Daniel kon zeker de leiding van de klassement nemen helaas moest Daniel Fernandes stoppen door een technische fout aan de motor.

Daniel Fernandes ging ervoor en pakte een 3de plek in de kwalificaties, de eerste kwalificatie had Daniel nog een 13de plek Daniel Fernandes wist dat hij veel sneller kon het remmen vond Daniel niet goed gaan de monteurs hebben meteen de remmen verbeterd en Daniel kon nu veel later remmen in zijn 2de kwalificatie en pakte een goede tijd voor een 3de plek voor de race.

RaceDaniel Fernandes Knipex picard witte

Daniel Fernandes begon als 3de plek vooraan de eerste rij meteen pakte Daniel Fernandes de leiding van de race door dat Daniel zeer laat remde in de eerste bocht dit hield hij 1 ronde vol en zakte terug naar plek 2 in de 3de ronde zakte weer naar plek 3 en plek 2 weer, maar opeens voor de 4de ronden wou Daniel Fernandes terug schakelen de motor schakelde niet terug op zijn versnelling en Daniel Fernandes kwam de baan uit en probeerde weer de race op te gaan maar de probleem bleef steeds zitten aan de motor Daniel kon met de motor niet meer terug schakelen en Daniel Fernandes besluit dan te stoppen met de race.

DNF
assen aanhanger motorsport

Een belangrijke race voor Daniel Fernandes omdat hij de leiding van de klassement kon pakken met een top 5 helaas is dit niet gelukt Daniel Fernandes hoopt dat de probleem met schakelen snel verholpen kan worden de volgende race is in Frankrijk (Dijon et Prenois) 27 & 28 Juli.

Daniel Fernandes:
Super teleur stelend wat er gebeurd is, ik had veel verwacht van dit race in Assen helaas kon ik de race niet eindigen en dus geen punten gemaakt voor de klassement dit gebeurd eenmaal in de racerij ik hoop dat ik in de volgende race zit in Frankrijk wij hebben wat goed te maken.

Foto’s vrij te gebruiken voor promotie/media gemaakt door Ad Kievit

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

CONTACT DANIEL FERNANDES