Welcome to our Blog

The daily Post

Read our Blog

Master Your Mindset boek Leef je mooiste leven door Michael Pilarczyk

Leef je mooiste dromen boek
Master Your Mindset (herziene uitgave november 2020) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Dit boek gaat over levensvragen. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht?

Master Your Mindset bevat een vragenlijst over zelfinzicht en een beschrijving van Michaels twaalfstappenstrategie.

OVER MICHAEL
Michael Pilarczyk (1969) is auteur, spreker en mindset en mindfulness coach. Hij schrijft en spreekt over zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk en persoonlijk succes. Eerder verschenen zijn debuutroman Dansen in de hemel (2014) en zijn moderne bewerking van Think and Grow Rich (2016). Michael is mede-eigenaar van Mastermind Academy, Invictus Publishing en de Meditation Moments app.

Zeker een aanrader koop uw hardcover boek via BOL:

Bosch pro silence 6 serrie BGB6SIL1 review

Deze stofzuiger krijgt van ons een dikke 10. Hij heeft een lange kabel en is niet zwaar om te tillen. Verder zuigt hij krachtig op, ook wanneer hij op de laagste stand is. Wij gebruiken hem op laminaat, maar wij hebben ook een aantal tapijten waar hij erg goed op werkt. De bediening gaat via het handpaneel waar je de stofzuiger mee aan en uit kunt zetten, harder en zachter mee kan zetten en op turbostand kunt zetten voor extra kracht.

bosch prosilence bedien

Hij is om deze redenen erg makkelijk te gebruiken. Je merkt dat de motor erg sterk is, dit zie je terug in het resultaat. De steel, de buis en de borstels zijn makkelijk vast en los te koppelen middels een kliksysteem. Wij ervaren dat het stofzuigen met de dunnere borstel fijn is, omdat die overal voor te gebruiken is en goed in de hoeken komt. Zoals de naam al zegt, is de stofzuiger stil. Dit was voor ons een “must” bij de keuze voor een nieuwe stofzuiger. Al met al zijn wij ontzettend tevreden met onze Bosch ProSilence!

bosch prosilence 6 review

Aankoop via BOL en krijg €25,- terug

Koop ook via BOL en krijg vervolgens nog eens €25,- terug!
Zie hieronder de betreffende Bosch pro silence 6 serrie stofzuiger.

Lees ook mijn andere artikel over MatchX M2 PRO miner
Waarom een Nespresso Sage Creatista Plus kopen 
Lees meer over mijn race in Dijon-Prenois in Frankrijk
Lees meer over mijn ervaring met Crypto.com

Hebben jullie nog vragen stel ze gerust via mijn contact formulier onderaan de website.

banner-daniel-fernandes

Waarom een Nespresso Sage Creatista Plus kopen

Op zoek naar een Nespresso apparaat die makkelijk een cappuccino maakt? Hier is de Nespresso-compatibele Nespresso Sage Creatista Plus

De Nespresso Creatista Plus (SNE800BSS) van Sage is een machine op hoog niveau voor thuis het is de Nespresso machine die je wilt hebben.

De machine is bekleed met een combinatie van geborsteld en chroomzilver, zo ziet de Creatista Pro er scherp uit. Ook geeft hij negen verschillende koffiestijlen en 11 melkschuim structuren af via de beeldscherm. Als je niet van melkachtige koffie houdt is dit misschien een te duur apparaat. Maar voor de echte cappuccino liefhebbers is dit en must machine om thuis te hebben.

Hoe werkt dit apparaat?

Menu Nespresso Sage Creatista

Nespresso Sage Creatista Menu navigatie

Bij de eerste keer opstarten vraagt de machine om de waterhardheid van je water te testen met behulp van de meegeleverde teststrip.
Je kunt dat natuurlijk ook negeren en in plaats daarvan op de standaard instelling selecteren, maar als je netjes maatwerk wilt volg je de instructies die wordt aangegeven op de mooie beeldscherm.

Als je klaar bent met instellen, plaats je er een Nespresso cup naar keuze in, vervolgens kies je de gewenste koffie en druk je op start.

Nespresso Sage Creatista melk kopje

Nespresso Sage Creatista Melk kopje

Als je een koffie op basis van melk kiest, vul dan de kan met melk plaats deze onder het stoompijpje.
Selecteer nu cappuccino OF latte OF latte macchiato OF flat white. En de machine begint daarna giet je gewoon de hete schuimige melk uit de kan in je koffiekopje.

Nespresso Sage Creatista Plus kopje

Melk kopje Nespresso Sage Creatista

Beste koop vind u via BOL

Zelf heb ik deze machine voor de twee keer gekocht, ik neem mijn machine mee in mijn race-truck zo krijgt iedereen van mijn race team de beste koffie!
Hieronder vind u de juiste link van de betreffende Nespresso Sage Creatista Plus machine

Mijn accessoires die ik gebruik

Lees ook mijn andere artikel over MatchX M2 PRO miner
Bosch pro silence 6 serrie BGB6SIL1 review
Lees meer over mijn race in Dijon-Prenois in Frankrijk
Lees meer over mijn ervaring met Crypto.com

Hebben jullie nog vragen stel ze gerust via mijn contact formulier onderaan de website.

banner-daniel-fernandes

CONTACT DANIEL FERNANDES