Welcome to our Blog

The daily Post

Read our Blog

Daniel Fernandes in de top 5 Superbikes eindklassement

Daniel Fernandes is 5de plek geëindigd in de ONK Superbike klassen, zo heeft Daniel zijn doel bereikt in zijn eerste jaar in de Superbike klassen, top 5 eindigen in zijn eerste jaar is een goed resultaat geweest nu kijken wie met Daniel Fernandes wilt doorschakelen in de nieuwe race seizoen.

 

Daniel Fernandes:

Na veel tegenslagen heb ik toch mijn doel bereikt top 5 eindigen het had zelf veel beter kunnen worden als wij niet veel pech hadden gehad maar wij hebben veel geleerd in deze nieuwe klassen en wij staan nu sterker voor de volgende seizoen!, nu gaan wij op zoek naar sponsors voor volgend seizoen dit is een van de moeilijkste problemen die wij hebben een nieuwe sponsor is moeilijk te krijgen wij hopen dat wij nieuwe sponsors binnen krijgen en dat onze bestaande sponsors met ons mee gaan volgend seizoen deze kan nog alleen maar beter worden!, ik zeg doorschakelen met je bedrijf alleen ga je snel maar samen komen wij verder!

Daniel Fernandes PurmerendWil je ook DOORSCHAKELEN, je naam op een snelle racemotor vermeldt zien neem dan contact op met Daniel Fernandes over alle mogelijkheden.

E: info@danielfernandes92.eu
W: www.DanielFernandes92.eu

Daniel Fernandes beëindigd race seizoen

Daniel Fernandes marc marquez
Daniel Fernandes beëindigd race seizoen en gaat niet naar zijn laatste race.

Het motorblok heeft schade groter dan gedacht Daniel besloot dus om zijn laatste race niet meer deel te nemen wij moeten al naar onze nieuwe race seizoen kijken dit jaar was voor ons nieuw, Daniel maakte de stap naar de Superbike klassen zijn eerste jaar in de Superbike het begon moeilijk maar midden het seizoen pakte Daniel twee maal eerste plek in Duitsland hiermee pakte hij veel punten en stond 1ste in de klassement samen met een andere rijder die gelijk met punten stond helaas hebben wij toen veel technische problemen gehad aan de motor waardoor wij veel punten mis liepen.

Daniel Fernandes:
Wij hebben wat pech gehad dit jaar de motor heeft dit einde seizoen veel problemen gegeven aan ons het kampioenschap was in zicht in mijn eerste jaar in de Superbike klassen ik was gemotiveerd voor meer overwinningen maar helaas kreeg ik technische problemen aan de motor ik was teleurgesteld het ging net de goede kant op en opeens gaat het helemaal mis.

Wij gaan nu werken aan de nieuwe seizoen deze kan nog alleen maar beter worden wij hopen dat onze sponsors nog in ons geloven en mee gaan, volgend seizoen staan wij sterker en is ons doel kampioen worden!

Daniel Fernandes Racing
Daniel Fernandes in topvorm bij Oschersleben Duitsland.

Video Technify Amsterdam

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=ENklUPxxOiM

–> Met Daniel Fernandes in de motorsport? <–

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

Daniel Fernandes mist ook de volgende race in Assen

r1crossplane engine motorblok

Afgelopen race had Daniel deze moeten overslaan, Daniel was al ruim over zijn race
budget heen en had besloten deze race over te slaan het was de bedoeling dat Daniel
Fernandes de eerst volgende race wel mee zou doen.

Helaas blijkt dat het motorblok open moet wegens een defecte onderdeel in het blok het herstellen zou niet op tijd opgelost worden en Daniel moet de volgende race 23 september ook overslaan.

Daniel Fernandes tt assen ow cup
Daniel Fernandes:

Wij hebben al een hoop pech gehad veel technische problemen vooral, net als Max Verstappen tijdens de race en nu hebben wij het net voor de race het motorblok moet open en gecontroleerd worden en deze moet hersteld worden om weer mee te kunnen doen aan de races. Ik hoop dat het geen groot probleem gaat worden om het te herstellen en hoop mij laatste race wel te kunnen rijden 14 oktober in Assen.

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

 

Daniel Fernandes P5 met defecte motor in Dijon-Prenois

dijon circuit R1 Daniel Fernandes

Afgelopen Donderdag en vrijdag was Daniel Fernandes in Dijon (Frankrijk) voor zijn NK 1000 race.
Voor Daniel Fernandes was het de eerste keer in Dijon en was nog even wennen voor Daniel, Dijon heeft veel blinde bochten met veel hoogte verschillen toch behaalde Daniel een goede kwalificatie als P5, Daniel begon dus op plek 5 in de 2de rij in de race.

In de kwalificatie kwam Daniel achter dat de schakelen van de motor niet helemaal vlot verliep de motor kwam soms niet op zijn versnelling of sprong verder naar de volgende versnelling.

Een teken dat onze versnellingsbak niet goed meer is helaas kunnen wij dit niet vervangen wij moeten het maar doen met deze probleem in de race.

Race 1

Daniel Fernandes maakte niet zijn beste start maar kon gelukkig in de eerste ronde al op plek 3 komen en kwam nog even op plek 2 helaas kon Daniel Fernandes niet door gaan met deze hoog tempo Daniel Fernandes had last van een gladde achterband en moest zijn tempo verlagen en kwam hiermee naar plek 4 in de laatste rondes verliest Daniel nog een plek en eindigt de race op plek 5.

R1 dijon

Race 2

Daniel Fernandes maakt een goede start en pakt meteen de leiding na de eerste ronde zakt Daniel weer naar plek 3 achter de snelle jongens probeert Daniel mee te gaan in de hoog tempo dit hield Daniel 2 rondes nog vol maar helaas verliest Daniel veel snelheid in de rechte stuk door de versnelling problemen en zakt naar plek 4, Daniel kon helaas deze plek niet behouden en zakt weer terug naar plek 5 en eindigt de race weer op plek 5.
scorpion exo 2000 evo air track

Daniel Fernandes:
Wat een mooi ervaring in Dijon een leuke baan om te racen, in de rechte stuk van start finish halen wij 299+ km per uur op onze dashboard wat je bij de meeste circuits net niet haalt en met blinde bochten en veel hoogte verschillen heb ik het erg naar mij zin gehad in Frankrijk.

Ik ben met de resultaat blij, dat ik nog een 5de plek haal met een defecte schakelbak is goed.

Ik heb niet de nieuwste en de beste motor nu hebben wij veel problemen gehad met de motor en hebben wij veel geld geïnvesteerd om nog te kunnen racen helaas krijgen wij steeds nieuwe problemen bij wij zijn all al ruim over onze race budget en moeten dus helaas de volgende race in Oschersleben Duitsland overslaan in Augustus hier hebben wij laatst 2 maal eerste plek behaald een baan waar ik heel erg snel ben.

Onze sponsor bijdrage voor dit jaar was zeer laag en moeten dus een dubbele race overslaan in Duitsland, wij hopen weer terug te zijn in de laatste races in September en Oktober.

daniel fernandes purmerend

Foto’s vrij te gebruiken voor promotie/media gemaakt door Ad Kievit

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

Daniel Fernandes verliest belangrijke punten in Assen

Daniel Fernandes assen technify
Afgelopen Zaterdag was Daniel Fernandes in Assen voor zijn NK 1000 race.

Een DNF kreeg Daniel Fernandes geen punten gemaakt het ging zeer goed en Daniel kon zeker de leiding van de klassement nemen helaas moest Daniel Fernandes stoppen door een technische fout aan de motor.

Daniel Fernandes ging ervoor en pakte een 3de plek in de kwalificaties, de eerste kwalificatie had Daniel nog een 13de plek Daniel Fernandes wist dat hij veel sneller kon het remmen vond Daniel niet goed gaan de monteurs hebben meteen de remmen verbeterd en Daniel kon nu veel later remmen in zijn 2de kwalificatie en pakte een goede tijd voor een 3de plek voor de race.

RaceDaniel Fernandes Knipex picard witte

Daniel Fernandes begon als 3de plek vooraan de eerste rij meteen pakte Daniel Fernandes de leiding van de race door dat Daniel zeer laat remde in de eerste bocht dit hield hij 1 ronde vol en zakte terug naar plek 2 in de 3de ronde zakte weer naar plek 3 en plek 2 weer, maar opeens voor de 4de ronden wou Daniel Fernandes terug schakelen de motor schakelde niet terug op zijn versnelling en Daniel Fernandes kwam de baan uit en probeerde weer de race op te gaan maar de probleem bleef steeds zitten aan de motor Daniel kon met de motor niet meer terug schakelen en Daniel Fernandes besluit dan te stoppen met de race.

DNF
assen aanhanger motorsport

Een belangrijke race voor Daniel Fernandes omdat hij de leiding van de klassement kon pakken met een top 5 helaas is dit niet gelukt Daniel Fernandes hoopt dat de probleem met schakelen snel verholpen kan worden de volgende race is in Frankrijk (Dijon et Prenois) 27 & 28 Juli.

Daniel Fernandes:
Super teleur stelend wat er gebeurd is, ik had veel verwacht van dit race in Assen helaas kon ik de race niet eindigen en dus geen punten gemaakt voor de klassement dit gebeurd eenmaal in de racerij ik hoop dat ik in de volgende race zit in Frankrijk wij hebben wat goed te maken.

Foto’s vrij te gebruiken voor promotie/media gemaakt door Ad Kievit

SPONSORS

picard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
klein-logo-webs
image1klein

Twee keer winst voor Fernandes in Oschersleben

newsbrief222222
Afgelopen weekend was Daniel Fernandes in Oschersleben (Duitsland)
Zaterdag had Daniel een goede tijd kunnen neer zetten een 7de plek bij de kwalificaties van NK 1000, Daniel kon nog sneller bij een aantal plekken dit heeft hij genoteerd om zondag bij de warm up te kunnen uitproberen.

Zondag begon Daniel met een warm up en had gelijk een goede tijd neergezet als 2de snelste in de warm up hij was klaar voor de race.
17ol1-2367

Race 1 begon Daniel als 7de, Daniel wist dat hij in de eerste rondes al heel snel op hoog tempo moet komen dat was al snel gelukt in de 2de ronde stond Daniel als 2de in de 3de ronde zet Daniel zijn aanval en neemt de leiding over Daniel houd het vol tot de laatste ronde en wint de race met +0.02s verschil!

Daniel had nog een tweede race te gaan.

Race 2 begon Daniel als 7de plek ook hier begint Daniel met een aanval en neemt gelijk de leiding over van de race in de 3de ronden werd Daniel weer 2de, Daniel reed vlak achter de eerste rijder het lukt Daniel niet om deze rijder te inhalen in de laatste ronden zet Daniel de aanval in en remt heel laat in de eerste bocht en haalt de eerste rijder in de 2de bocht in Daniel weet dat deze snelle rijder hem wilt inhalen en zet de tempo nog hoger Daniel ziet de laatste bocht en weet dat de snelle rijder zijn aanval wilt zetten Daniel remt heel laat en verliest bijna de controle van de motor maar Daniel gooit zijn motor de bocht in en eindigt 1ste!
De snelle rijder had het niet verwacht en vloog de bocht uit.

dsc02004
Twee keer 1ste plek voor Daniel Fernandes een super resultaat de volgende race is op 15 Juli in Assen (Nederland)

Daniel Fernandes:
Ik ben super blij met deze overwinningen, ik heb heel hard gewerkt voor deze overwinning en het is mij gelukt om naar de podium te gaan en dan nog twee keer 1ste plek kan mijn dag niet beter maken!

Ik wil mijn sponsors bedanken zonder hun was deze resultaat niet mogelijk geweest.

 

Foto’s vrij te gebruiken voor promotie/media gemaakt door Ad Kievit

SPONSORS

klein-logo-webspicard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
image1klein

Daniel Fernandes nieuwe ontwerp

17ls5-4774
Design door MKS Graphics

Daniel Fernandes heeft zijn Superbike Yamaha R1 een nieuwe volledig design op maat laten maken door MKS-Graphics dit ontwerp is speciaal gemaakt voor onze sponsors.

17al5-2327

SPONSORS

klein-logo-webspicard logowitte tool logoKnipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
image1klein

Daniel Fernandes in de top 10 in Assen NK 1000

17ls5-4708
3 Juni begon Daniel Fernandes meteen met zijn eerste kwalificatie en kwalificeerde zich als 20ste van de 30, Daniel Fernandes had nog moeite om in ritme te komen omdat vrije trainingen niet meer mogelijk zijn voor Daniel.

Daniel Fernandes hoopte zijn ritme in de race weer op te kunnen pakken dit was al snel gelukt na een goede start stond Daniel 14de plek na 3 ronden stond Daniel 11de hij was in een goed ritme de tijden gingen steeds sneller helaas was de race beëindigd met een rood vlag een rijder heeft een val gemaakt en is olie gaan lekken.

17al5-2300
De race moest opnieuw beginnen Daniel Fernandes moest weer als 20ste plek beginnen dit keer ging de start niet zo snel als de vorige maar toch kon Daniel inhalen na 4 ronden naar de 12de plek kunnen rijden in de laatste 3 ronden nog eens 4 rijders kunnen inhalen en Daniel eindigt zijn race met een 8ste plek!

17ls5-4774

Daniel Fernandes:
Het is jammer dat wij de vrije trainingen niet meer kunnen rijden door sponsors te kort, dus moeten wij het zonder vrije trainingen doen toch kon ik mijn ritme in de race oppakken, ik ben blij met de resultaat het gaat steeds beter het is nog wennen met de Yamaha R1 met 200PK vorig jaar was het nog een KTM RC390 met 43PK.

Volgende week 10 & 11 Juni heeft Daniel Fernandes zijn volgende race in (Duitsland) het is zijn eerste keer met een R1 in Oschersleben maar hij kijkt er al naar uit.

SPONSORS

klein-logo-webs  picard logo witte tool logo Knipex logo
evans-kleine-logov2
rijopleiding-ferreira-kleintaxi-amsterdam-logov3
image1klein

Sponsoren gezocht

Voor een coureur en een raceteam zijn sponsoren heel erg belangrijk.

Een sponsor besteedt een bepaald bedrag aan de rijder en/of het raceteam. Hiervoor komt op de motor een sticker met naam/logo van betreffende sponsor te staan. De grootte hiervan is afhankelijk van het sponsorbedrag. De sponsor kan indien gewenst naar het racecircuit komen waar betreffende motor moet racen. Uiteraard wordt de sponsor opgevangen in de stand van het team waar eten en drinken verzorgd wordt en een en ander zal worden uitgelegd over de gang van zaken van betreffende race.

Wil je ook graag je naam op een snelle racemotor vermeldt zien neem dan contact op met Daniel Fernandes over alle mogelijkheden.

T: +31 (0)650595726
E: info@danielfernandes92.eu
W: www.DanielFernandes92.eu

Als sponsor heb je meer invloed op hoe je donatie wordt besteed. Wanneer er voor een bepaald onderdeel een sponsor gezocht en gevonden is zal dat onderdeel van de site worden aangepast en wordt er gekeken naar wat er op dat moment bovenaan het verlanglijstje staat. Als sponsor kun je er daardoor voor zorgen dat er grote of kleine stukken van van de wensenlijst worden gefinancierd. Je kunt eenmalig sponsor zijn, maar natuurlijk ook vaker een keuze maken uit de sponsorlijst.Staat er toevallig niet iets tussen waarbij je een goed gevoel hebt, stuur dan een e-mail naar info@DanielFernandes92.eu Wanneer er staat ( 5 / 1 ) betekent dit dat er 5 x nodig is en dat er al 1 x is gesponsord.
OMSCHRIJVING Bedrag
 Nodig/Gesponsord
K&N oliefilter
12,13   3 / 1
Brandstof voor 20 min
€ 25,00 30 / 0 
Brandstof voor 40 min € 50,00 10 / 0 
Accu MotoBatt MBTZ10S
€ 59,40   1 / 0
Remhendel protectie € 60,00   1 / 0
Crashprotectie motorblok € 77,90
  2 / 1
Clip-ons van PP-Tuning € 138,95
  1 / 0
BIHR bandenwarmers € 251,-
  1 / 0
Banden SET Dunlop D211 GP RACER SLICK € 305,-
  10 / 0
Banden SET Metzeler Racetec Rain € 350,-
  2 / 0
Banden SET Metzeler M7 RR € 240,-
  1 / 0
Inschrijving  1 race dag € 215,-
  7 / 0
Inschrijving training dag € 225,-
  5 / 0
Inschrijving  1 race dag buitenland € 390,-
  2 / 0

Kunt u mij helpen?, stuur mijn een bericht via Facebook of mail mij info@danielfernandes92.euDaniel Fernandes tt assen

Mijn doel voor komend seizoen is om in 2017 ‘NK ProCup 1000’ top 5 te kunnen worden. Ik ben volgens mij een realistische coureur en weet hoe belangrijk het is om stap voor stap je doel te verwezenlijken. Aankomend seizoen zal dan ook veel in het teken staan van ontwikkelen en leren op de Yamaha. Uiteraard ga ik voor het hoogst haalbare, maar momenteel is het onmogelijk in te schatten waar ik zal staan. Er zijn veel nieuwe, competitieve rijders en een aantal nieuwe motoren die het naar mijn verwachting ook goed gaan doen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met R1 een heel goed pakket heb, maar we gaan zien hoe dit in mijn ‘rookie seizoen’ uit zal pakken in klasseringen.

Het is eigenlijk toch stiekem een van de sporten waarbij je het meest compleet moet zijn als je weinig geld hebt om die top te bereiken. Bij voetbal heb je spelersmakelaars die jou verkopen, bij het schaatsen ervaren oud-schaatsers en teams die jou loopbaan bepalen, En bij de meeste sporten wordt je geselecteerd op hoe goed jij de sport kunt beoefenen en komen de juiste mensen om jou heen vanzelf. Helaas is niets minder waar in de motorsport. Als je talent hebt maar niet schatrijk bent of schatrijke ouders hebt komt het neer op hoe compleet je bent naast de baan, Kun jij je dan niet goed verkopen wordt het moeilijk, ben je commercieel niet goed wordt het moeilijk, Behoor je sportief gezien niet tot de top wordt het moeilijk, ben je technisch niet goed onderlegd wordt het moeilijk, ben je communicatief niet goed wordt het moeilijk. Kortom ben je beperkt in de ontwikkeling van jouw competenties wordt het een moeilijk verhaal om tot de top te komen binnen de motorsport. Nee, bij motorsport telt het complete plaatje.

Ik moet een paar keer per maand trainen op de racebanen dit is nodig om succesvol en de beste te kunnen zijn helpt u mee?
Deel dit met je vrienden en help om meer donateurs te vinden
r1-daniel-fernandes

OW Cup Kick Off Party 2017

Op zaterdag 14 januari 2017 opent de OW Cup het motorsportseizoen 2017! De OW Cup Kick Off Party is terug in het mediacentrum op het TT circuit Assen.

Inloop vanaf 09.30 uur
Meeting van 10.00 – 12.00 uur
Met aansluitend het lunchbuffet tot 15.00 uur.

Daniel Fernandes komt dit jaar 2017 uit in de NK ProCup 1000 klasse.

Ready for us?, start FaceBook #92


KNMW motorsport tt Assen

CONTACT DANIEL FERNANDES